Лудогорец търси трите точки срещу Черно море, но не с всички сили

Лудогорец търси трите точки срещу Черно море, но не с всички сили

Novsport

22-08-2020, 08:35

 Шампионът Лудогорец гостува на Черно море в двубой от 3-ия кръг на efbet Лига тази вечер от 21:00 часа, но голяма част от мислите на разградчани вече са насочени към сблъсъка с Мидтиланд от квалификациите за Шампионската лига. Това, както и фактът, че Черно море по традиция играе много силно на "Тича", прави мача непредвидим. "Моряците" имат 4 точки до момента и при победа могат да оглавят класирането.

Илиан Илиев няма кадрови проблеми и ще заложи на оптимален състав. Наставникът на варненци обмисля да пусне като титуляр новото попълнение Файсел Касми, който отбеляза гол в контролата срещу Черноморец (Балчик). По-вероятно е обаче белгиецът да се появи след почивката.

В предни позиции за Черно море ще започне Исмаил Иса, а зад него ще действат Родриго Енрике, Илиан Илиев-младши и Матиас Курьор.

За гостите след наказание се завръща капитанът Светослав Дяков, който най-вероятно ще си партнира в халфовата линия с Анисе Абел, а Стефан Баджи и Алекс Сантана ще получат почивка. Старши треньорът Павел Върба почти сигурно ще остави на пейката и още няколко титуляри - Сисиньо, Антон Недялков и Каули. В атака ще бъде предпочетен Клаудиу Кешерю пред Ихиньо Марин.

Балансът между Черно море и Лудогорец е категорично в полза на разградчани - 16 победи, 6 равенства и само 4 поражения.

Източник: Novsport

Последни новини