Луков: Пред пълен стади­он се играе много по-лесно

Луков: Пред пълен стади­он се играе много по-лесно

Novsport

17-12-2019, 08:27

Вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков бе гост в Актуално студио "Дерби". Според него възходът на черно-белите е плод на доверието, което наставникът Бруно Акрапович е получил от клубното ръководство. Той говори и за мача с Левски.

"Получи се един динамичен двубой с доста нерви и от двата отбора. Пред пълен стадион се играе много по-лесно. Атмосферата беше прекрасна. Мисля, че хората трябва да са останали доволни. И двата отбора имахме шанс да спечелим трите точки. Имахме малко повече положения, но не успяхме да реализираме. Радостното е, че успяхме да спечелим точка, въпреки че останахме с човек по-малко", каза Луков.

"Изказванията на г-н Крушарски, че аз ще бия дузпите, са в кръга на шегата. Митко Илиев е един страхотен изпълнител на дузпи. Нашите резултати не станаха изведнъж. Това е плод на времето, което се даде на г-н Акрапович. Беше въпрос на време да се сработи този отбор. Новите футболисти, които дойдоха, се вписаха отлично в нашия клуб. Спечелената купа ни даде тласък и самочувствие", добави стражът.

Източник: Novsport

Последни новини