Любо Пенев: Всеки си гони интереса, при нас няма напрежение

Любо Пенев: Всеки си гони интереса, при нас няма напрежение

Topsport.bg

08-10-2022, 14:26

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори на пресконференция преди домакинството от 13-ия кръг на efbet Лига срещу Черно море. Двубоят е в неделя от 21:00ч. на стадиона в Бистрица.

"Най-общо казано искаме да играем по нашия начин и да реализираме положенията си. Черно море е сериозен отбор и го показа през последните години. Имат добър треньор. Важно е един треньор да се запази дълги години. Ще подходим сериозно. Ние сме към края на първия полусезон. За нас всеки следващ мач е решителен. Не искам да мислим за зимната подготовка, макар че тя се подготвя. Концентрираме се само върху утрешния мач. Всеки си гони интереса. Момчетата работят добре, отборно, колективно. Това искам от тях. Дай Боже да продължим по тази линия", започна Пенев.

"Добрите резултати са на лице, но не трябва да се задоволяваме с това. Момчетата разбират, че когато имаме анализ, следват и корекции. Освен Чочев имаме и много други футболиси, които срещу добра оферта биха се озовали в чужбина. Не бих спрял никой футболист. Искам да имаме повече българи, които да играят в чужбина. Всеки отбор би искал да има футболист като Чочев. Имаме голмайсторски потенциал, но за момента не го реализираме. Това ще стане в по-следващи етапи на развитие. Когато говорим за Чочев, е положително, че вкарваме тези ситуации", продължи наставникът.

"Кратката почивка през лятото ще бъде компенсирана по време на зимната подготовка. Това е логично. Събираме се в началото на януари. Това е календарът. Чакаме противник и се подготвяме. Има жребий, не знам кой е противник. Подготвени сме и продължаваме да се подготвяме. Отборите, които бяха в Европа, ще имат да наваксват мачове. Това е нещо нормално. Няма напрежение. Работим в спокойна атмосфера. Имаме си програма, която следваме. Това не бива да вкарва напрежение в нашите редици. Няма причина, която да ни тревожи. Имам желание да бъдат привлечени няколко футболисти в зимния трансферен прозорец", завърши Пенев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини