Любо Пенев: Паричните за загубата трябва да търсим в нашия отбор

Любо Пенев: Паричните за загубата трябва да търсим в нашия отбор

Novsport

16-12-2020, 20:02

Треньорът на Царско село Любослав Пенев сподели, че е доволен от представянето на отбора си, въпреки загубата с 0:2 от Берое. Той обаче имаше претенции към отсъжданията на съдията Владимир Вълков. 

"Паричните за загубата трябва да ги търсим в нашия отбор. Поздравявам момчетата. Много добър мач. Надиграхме отбора на Берое, но не успяхме да реализираме положенията си. Мога само да похваля момчетата за добре изиграния мач. Това са важни детайли, на които трябва да обърнем внимание в бъдеще", коментира бившият национал. 

"Аз видях много ситуации в продължение на 90 минути. Няма да обръщам внимание на съдиите в момента. Трябва да говорим за футбол. Да дойдеш тук и да ми свириш с двоен, троен или четворен аршин, няма как да стане. Критерият трябва да бъде еднакъв. Очевадно е, че от самото начало на първенството трябва да се борим с противници и съдии. Не можем да обръщаме повече внимание на съдиите, отколкото на футболистите", продължи Любо. 

"За мен оценката на полусезона е много добра. Изпуснахме немалко точки и можеше да сме по-нагоре в класирането", завърши Пенев. 

Източник: Novsport

Последни новини