Любо Пенев: Продължаваме да печелим точки, да не допускаме голове, което не е малко

Любо Пенев: Продължаваме да печелим точки, да не допускаме голове, което не е малко

Novsport

11-09-2020, 23:17

 Наставникът на Царско село Любослав Пенев говори след нулевото равенство на отбора му в квартал "Коматево" с Ботев (Пловдив). Ел Голеадор остана доволен от играта на "царете" и не пожела да коментира червения картон за домакина на "канарчетата".

"Накратно - продължаваме да печелим точки, да не допускаме голове, което не е малко. Доволен съм. Справедлив или не - 0:0. Много неща можем да коментираме, по време на мача можеш да реагираш, ако искаш да спечелиш. След мача… Ние не сме фаворити, представяме се добре, печелим точки и това е, аз съм доволен. Много са хубавите неща, но ако почнем да си говорим, колегите много трябва да чакат."

"Защитата винаги е ключова, но след това трябва да пренесем напрежението пред противниковата врата. Вие с камерата и видеото анализирайте и коментирайте грозните сцени, за които питате. Има си органи, които трябва да взимат решения, има странични съдии и т.н. Изненади има, когато дойде новият футболист, тогава ще го кажем кой е. Предпочитам да не говоря. Уча отборите си да побеждават, излизаме за победа. Мисля, че ви отговорих за мача с Ботев (Враца)", заяви треньорът.

Източник: Novsport

Последни новини