Любопитно: Бивш испански шеф на Ботев (Пд) пое властта във ФК Крумовград

Любопитно: Бивш испански шеф на Ботев (Пд) пое властта във ФК Крумовград

Topsport.bg

21-03-2022, 18:17

Даниел Серехидо официално пое ръководството на ФК Крумовград. Бившият изпълнителен директор на Ботев (Пловдив) си поставя амбициозната задача да изгради футболен клуб по нов за България модел.

Серехидо, който през последните 15 години работи в сферата на футбола, е натрупал богат международен опит. Преди да поеме ръководството на ФК Крумовград, той работи за Ла Лига като ръководител бизнес развитие за Източна Европа, а в България бе изпълнителен директор на ПФК Ботев Пловдив.

"ФК Крумовград ми дава идеалната възможност да изградя клуб от нулата с необходимата за целите на подобен проект свобода на терена и извън него. Целта ни е да установим и развием стратегически партньорства, да въвеждаме иновативни технологии и да приложим експертизата от генерирания ни мениджърски опит, и най-вече, да създадем успешен спортен и бизнес пример.

Ще покажем, че един клуб може да бъде финансово независим и същевременно успешен на терена", заяви Серехидо при представянето си като изпълнителен директор на новия проект.

Източник: Topsport.bg

Последни новини