Любослав Пенев: Играхме добър футбол, но ни липсват голове

Любослав Пенев: Играхме добър футбол, но ни липсват голове

Topsport.bg

22-04-2023, 19:19

Старши треньорът на Хебър - Любослав Пенев говори след поражението от Арда с 0:1 в двубой от 27-ия кръг efbet Лига на стадион "Георги Бенковски".

"Играхме добре и на ниво. Играхме добър футбол, но ни липсват голове. Трябва да играем с повече самочувствие. Първото полувреме бе равностойно, а второто дори надиграхме съперника. Пак казвам, че надиграхме съперника.

Със сигурност липсата на точки оказва влияние и това го коментираме всеки ден. Не трябва да я имаме тази тежест и ще дойдат точките и головете. Малко са мачовете, но това е за всички отбори. Излиза се от тази ситуация с работа, не се предаваме и продължаваме по същия път.

Футболистите се трудят и тренират на високо ниво. Каквото зависи от мен и треньорския щаб ще го предадем на футболистите, защото в много случаи ние сме по-добрият отбор.

Дай Боже да видим попадения за Хебър в следващия мач. Пак казва гол се вкарва, когато топката премине с целия си обем голлинията, след толкова много ситуации се надяваме да започваме да вкарваме. Имаме само трима сериозно контузени, като последният от тях е Роберт Мазан", завърши Пенев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини