Майката на Мертенс от Ботев (Пд) го брани от "любовта" на "бултрасите"

Майката на Мертенс от Ботев (Пд) го брани от

Topsport.bg

06-12-2021, 20:26

Феновете на Ботев (Пд) се нахвърлиха на своите, разочаровани от загубата с 0:2 на "Герена". На техния прицел попаднаха основно двама души - Азрудин Валентич, който е загубил всякакво доверие сред привържениците, както и Дилън Мертенс.

Халфът от Нидерландия сбърка при първото попадение на "сините", което падна рано-рано и обърка всички планове на "канарчетата". Той позволи на Гьоко Зайков да го надскочи и да се разпише за първи път, откакто бе привлечен от Левски през лятото.

Мертенс обаче си намери и сериозен бранител, който се хвърли да го защитава от бултрасите в коментарите на официалната страница на тима във Фейсбук. Това бе майка му - Синтия Хювел-Мертенс.

"Време е Валентич и неговият любимец да си ходят да стягат багажа заедно с Бароан", обяви един от феновете на Ботев.

"Не е честно това, което твърдите - Мертенс винаги играе добре в средата на терена", обяви нидерландката.

Дамата обаче остана безмълвна при друг гневен коментар по адрес на Дилън, който гласеше: "Тоя Валентич е срам. Да си взима любовницата Мертенс и да си ходят".

Жената успя само да пусне тъжен емотикон. Такъв и имаше под призив, че Мертенс трябва да бъде оставен без заплата за един месец, защото в последните мачове е като призрак по терена.

Иначе е ясно, че Валентич със сигурност ще си стегне багажа преди Нова година, а "канарчетата" ще влязат в 2022 с наставник от Русия, пише "Мач Телеграф".

Източник: Topsport.bg

Последни новини