Майкъла: Феновете първо да намерят човек с пари, после да предлагат Ганчев да си ходи

Майкъла: Феновете първо да намерят човек с пари, после да предлагат Ганчев да си ходи

Topsport.bg

18-04-2022, 12:08

Георги Илиев коментира последните събития на стадион "Българска армия".

"Вчера гледахме един равностоен и много слаб мач, нищо интересно. Левски не показа нищо от това, което игра срещу Лудогорец.

За управление обаче трябват пари. Феновете могат ли да издържат клуба?

Каква е оправията за ЦСКА ли? Каква оправия? Вечно втори, вече шест години второ място. Плакати винаги е имало - и срещу Божков, и срещу другите. Като не искат Гриша Ганчев, да намерят и да предложат някой друг. Не съм убеден, че Цветомир Найденов би дошъл. Ако феновете искат промяна, да търсят варианти. Гриша Ганчев така си управлява, не може да се промени - ръководството е той.

Ганчев дава достатъчно пари в ЦСКА, но има напрежение в клуба. През есента ЦСКА играеше добре, но след това нещо стана. Има си ръководство, те да дадат обяснение какво се случи. Има си ръководители.

ЦСКА ще вземе Купата, но това е трофей, който едно време никой от нас не го броеше. Ставахме редовно шампиони, играехме за КЕШ. Някой обаче се задоволяват с Купата, това е.

Пак казвам - какво ще правят феновете, ако напусне ръководството? Ако феновете имат вариант, окей. Ако нямат вариант за друг, не трябва да предлагат Гриша Ганчев да си ходи. Добър или лош, в момента той вади парите. С тези неща не трябва да се избързва. Първо да намерят човек с пари, с 10 милиона за бюджет, тогава да мислят за махане на ръководството.

Месец март трябва да започнем да строим стадиона, никой не спира проекта - държава, община, зелени, никой. Спокойно може да се направи един стадион за 22 000 зрители, в "чашата" може да стане един прекрасен стадион за 80 милиона лева", заяви Георги Илиев пред "Спортал".

Източник: Topsport.bg

Последни новини