Макенджиев: Не съм доволен от това, което показах

Макенджиев: Не съм доволен от това, което показах

Novsport

20-03-2021, 15:01

 Вратарят на Монтана Благой Макенджиев коментира равенството на своя тим с Черно море. Двата тима завършиха при резултат 1:1, но стражът не остана доволен от това, че домакините от “Огоста” са изпуснали победата.

“По-добре щеше да е, ако резултатът бе 1:0 и бяхме победили. Лично аз не съм доволен от точката. От моята гледна точка може би не ни достигна агресията, която показахме в доста мачове. Загубихме много втори топки и започнахме да се разпиляваме на терена и да отварям пространства за противника. Черно море са доста добър отбор и ни накараха да бъркаме.

Можех да се намеся по-добре при гола. Не съм доволен от това, което показах. Когато сме допуснали гол, не може да сме доволни. Може да сме доволни само за една част от мача. Не мисля, че индивидуалните представяния са важни, най-важни са точките. Когато не сме спечелили, няма значение кой как се е предстаивл.

Всяка точка е важна, още повече срещу такъв отбор като Черно море. Реално техните цели и нашите са съвсем различни. Ние ще се борим за всяка една точка, днес разочароващото е, че поведохме и ни изравниха. Ако ние бяхме изравнили, щяхме може би да сме доволни”, заяви Макенджиев.

Източник: Novsport

Последни новини