Манолев: Генчев има съвременни виждания

Манолев: Генчев има съвременни виждания

Novsport

01-09-2019, 22:43

 Бранителят на Лудогорец Станислав Манолев бе доволен от победата с 1:0 при визитата на Ботев (Враца) в мач от осмия кръг на efbet Лига.

Защитникът е на мнение, че временният наставник Станислав Генчев има съвременни виждания за футбола и смята, че би било добре да се дава шанс на такива специалисти. Манолев коментира и групата на тима в Лига Европа.

“Ние сами си направихме труден мача. Имахме само един ден да работим за двубоя, но колкото успяхме, изпълнихме изискванията на треньора. Генчев има съвременни виждания за футбола и мисля, че трябва да се дава шанс на повече такива млади треньори. При гола очаквах топката да дойде при мен и я насочих. Всичко зависи от треньорското ръководство - когато ми дават шанс играя, когато не - си чакам шанса. Имаме доста мачове и доста футболисти, така че се надяваме да си взимаме мачове и да сме първи, а в Лига Европа да вървим напред. Ференцварош са преодолим отбор, ЦСКА (Москва) също. Испанците са по-сериозен отбор. Излизаме 11 на 11 на терена и който победи”, каза Манолев.

Източник: Novsport

Последни новини