Манчев е доволен от точката срещу Спартак

Манчев е доволен от точката срещу Спартак

Topsport.bg

20-02-2023, 17:05

Треньорът на Хебър (Пазарджик) Владимир Манчев остана доволен от спечелената точка в двубоя срещу Спартак Варна. Срещата завърши 0:0 и бе по-специална за тима на Хебър, който за първи път след завръщането си в елита игра на клубния стадион "Георги Бенковски" след завършената реконструкция.

"Доста емоционален мач за нашия отбор и това повлия на играта. Попречи и вятърът, който развали целия мач. Щастливи сме, че отново играем в Пазарджик пред нашата публика и се надявам да радваме привържениците с по-добри игри в предстоящите мачове", каза Владимир Манчев пред телевизията, която излъчваше двубоя.

"Имахме една-две ситуации през първото полувреме, но не успяхме да отбележим. Второто полувреме играхме срещу вятъра, а и с 10 души повече мислехме как да запазим точката и да запазим разликата със Спартак Варна. Не сме играли за равен, но в крайна сметка точката ни удовлетворява.

Спечелихме доста единоборства, имаше много нарушения и мачът не беше приятен за гледане.

Надяваме се новото попълнение Анте Живкович да ни донесе голове. Надяваме се жълтата карта да дойде другата седмица и като видим, че започва да влиза във форма, ще разчитаме на него. Трябва да сме по-концентрирани пред гола", каза още Владимир Манчев.

Източник: Topsport.bg