Марин Златков е новият старши треньор на ФК Перун

Марин Златков е новият старши треньор на ФК Перун

Novsport

01-06-2020, 14:49

След обстоен разговор между президента на ФК Перун Иван Спасов и досегашния наставник на мъжкия отбор Атанас Николов се стигна до раздяла по взаимно съгласие. При това положение дългогодишният служител и треньор в клуба от Кресна Марин Златков ще заеме поста старши треньор на мъжете, а помощник ще му бъде Благовест Ангелов.

Марин Златков е с доста голям опит в треньорската дейност. Водил е различни възрастови групи в клуба и именно под негово ръководство мъжкия отбор на ФК Перун стана областен първенец, в последствие се пребори в мачовете бараж за влизане в по-горната трета лига.

Златков притежава лиценз Б, даващ право да бъде наставник на отбор от трета лига. „Засега никой не е уведомил ръководството на клуба за напускане . Преговаряме с четирима нови отвън. Вратата за обличане на тренировъчния екип на отбора е отворена за всеки един желаещ. След като се премине пробен период и участие в контролни срещи ще преценим с кои ще водим битки на футболния терен през задаващия се футболен сезон 2020/2021 година”, споделиха от ръководството на ФК Перун.

Източник: Novsport