Марин Петков: Искам да зарадваме феновете на Левски с Купата на България! (ВИДЕО)

Марин Петков: Искам да зарадваме феновете на Левски с Купата на България! (ВИДЕО)

Novsport

24-01-2021, 19:19

Нападателят на Левски Марин Петков даде специално интервю за клубната телевизия, в което сподели впечатленията си от подготовката, амбициите за предстоящия полусезон и настроението след попадението си във вратата на Домжале.

"Важно е да вкараш гол за Левски, но е важно и да оправдаеш очакванията след това. Трябва с играта си да показваш, че не е случайност. Всеки ден и всеки мач трябва да оправдваш очакванията. Почувствах се добре, когато вкарах, но загубихме срещата. Искахме да стартираме с победа, но пък вчера бихме с много красив гол на Марти, за което го поздравявам. Надявам се всеки мач да побеждаваме, защото това е най-важното за отбора. Не бях играл 4 месеца и се почувствах много развълнуван и с голямо желание. Работим здраво и се надявам да сме в по-добра форма през пролетта. Ако няма умора, значи не работим добре. Ние работим добре и е нормално да се усеща и умора. Условията са перфектни, терените са добри, хотелът ни е отличен. Треньорът изисква да даваме максимума от себе си. Ако не го правиш, няма да получиш и игрови минути. Радвам се, че има доверие в нас младите. Надявам се всеки един от нас да го оправдае. Искам Левски да спечели Купата. Феновете го заслужават, а и не само те. Видяхте през какво минахме. Надявам се тази година да е по-успешна", сподели младият голмайстор.

"Най-важното, което научих в академията на Левски е да стана мъж. На 12 години започнах да живея в общежитието. Далеч си от къщи и трябва да направиш 2 важни крачки. Да станеш мъж и да превъзмогнеш липсата на семейството. Нивото при мъжете е различно. Работи се много по-бързо. Искам да се наложа и ако мога във всеки мач да вкарвам", заяви още Марин Петков.

Берое е добър отбор, но се надявам на националния празник да дадем победата за нашите фенове, а май месец или когато е финалът да спечелим Купата. Искам Левски да е силен и борбен. Играем мач за мач и трябва да дадем всичко от себе си. Искам да благодаря на феновете за това, което направиха за Левски. Това не се е случвало на Балканите, а може би и в света. Надявам се вече никога да нямаме такива слаби резултати, а те да ни подкрепят, защото са най-големите", завърши юношата на клуба. 

Източник: Novsport

Последни новини