Марселиньо: Все още не е решено дали ще остана в Лудогорец

Марселиньо: Все още не е решено дали ще остана в Лудогорец

Novsport

23-06-2020, 13:32

 Звездата на Лудогорец Марселиньо може да изиграе своя последен мач с екипа на българския шампион в предстоящото домакинство на Локомотив (Пловдив).

Договорът на Марселиньо с Лудогорец изтича след осем дни, а той все още не е постигнал споразумение за неговото продължаване.

„Огромна радост е отново да бъдем шампиони. Спечелихме девет последователни пъти шампионската титла. Всяко едно от тези отличия има своя специален вкус. Никое постижение в живота не е лесно. Много ценя тази титла, защото дори да изглежда лесно отвън, само ние знаем колкото труден беше сезонът. Ние ценим това постижение, защото това представлява нашата работа и всеотдайността, която демонстрирахме през целия сезон“, коментира Марселиньо пред „Globoesporte“.

Марселиньо пристигна в Лудогорец през 2011 година и оттогава отборът си осигури девет последователни шампионски титли.

Настоящият договор на Марселиньо с Лудогорец изтича на 30 юни, а той все още води преговори с ръководството на клуба за неговото подновяване.

„Все още не е решено дали ще остана в Лудогорец през следващия сезон. До края на настоящия ми договор остават още осем дни. Имам да изиграя още един мач. Няколко пъти сме говорили с ръководството на клуба, включително през последната седмица, но нищо не е конкретно“, добави той.

“Ако остана, целта ще бъде да спечелим за десети пореден път шампионската титла в България и да влезем в групите на Шампионска лига”, каза още Марселиньо.

Припомняме, че договорът на Вандерсон с Лудогорец също изтича в края на месеца.

Източник: Novsport

Последни новини