Мартин Камбуров: Ще се радвам да бъда пример за младите

Мартин Камбуров: Ще се радвам да бъда пример за младите

Topsport.bg

24-08-2021, 17:35

Нападателят на Берое Мартин Камбуров обяви, че е много щастлив, че вкара гол №253. Голаджията добави, че иска да е пример за младите.

"Чувството е уникално. Много съм щастлив, че след толкова години труд стигнаха до тази цифра, която доскоро изглеждаше невъзможна", сподели Камбуров пред Дарик.

"След първата вълна на COVID-19 аз се върнах и станах голмайстор за шести път с Берое. Тогава повярвах, че мога да се опитам да стигна до тази бройка голове, която преди това изглеждаше невъзможна."

"В мен имаше доста напрежение. Всеки мач ми е важен на мен, защото имах преди две седмици контузия. Тези неща ме притискат. Това напрежение винаги си оказва влияние. Срещу Ботев Враца имах ситуации, в която друг път ще ми трябва само една, за да реализирам, а вчера имах две-три. Радващото е, че все пак успях да отбележа.

"Както за мен предишните поколения, когато аз съм бил млад футболист, са били мои идоли и съм искал да приличам на тях. Надявам се и аз така да има с нещо, което да грабна младото поколение и да бъдат и по-всеотдайни и по-желаещи успеха. Ще се радвам, ако някой от младите футболисти прихване и има същото желание за развитие най-вече", продължи нападателят на Берое.

"Имам договор с Берое до декември. Искам да си го изпълня. Първо ще видя и физически как ще се чувствам. Аз съм казал, че първо трябва да бъда полезен на отбора, както съм бил предишните години. През миналите години съм вкарвал минимум по 15 гола."

"Ако се чувствам добре и ръководството има желание, разговорът ще бъде лесен. Нека всичко мине до декември и тогава ще разговаряме на тази тема."

Източник: Topsport.bg

Последни новини