Милош Крушчич: Не се страхувам от уволнение

Милош Крушчич: Не се страхувам от уволнение

Novsport

29-02-2020, 20:13

Уважавам мнението на публиката, работя, давам всичко от себе си. Ако се случи, ще се случи. Няма да кажа дума против това, не съм страхлив. Нервен съм заради играта, а не заради бъдещето, коментира треньорът на ЦСКА Милош Крушчич след загубата от Царско село с 1:2. Сръбският специалист беше призован да си ходи от агитката на "червените". 

"Трудно е да обясня загубата. През седмицата нямаше сигнал, че днес ще се представим по този начин. Явно имаме проблеми, особено в средата на терена. Не успяхме да спечелим, получихме първи попадение, не се справяхме в единоборствата. Вкарахме гол, но допуснахме втори. Второто полувреме бе необяснимо за мен. Не успяхме да създадем никакви положения. Пуснах втори нападател, но това не от значение. Можеш да играеш с трима, петима или без, но пак да вкараш. За мен второто полувреме бе провал“, коментира специалистът.

"„През седмицата говорихме, моята цел бе да не подценяваме мача. Надявам се, че не е това причината. Имахме положения през първото полувреме и в последните минути. Трябва повече агресия и желание. Али Соу имаше две, три положения. Трябва повече“.

"Не мога да ви кажа какво си говорихме след мача в съблекалнята. Следващият мач за Купата на България е много важен, трябва да си поговорим и да започнем да се готвим за този важен мач. Ще видим какво ще е състоянието на футболистите. Занев е готов за игра, той днес беше наказан, затова не игра. Жеферсон нямаше вина, искахме да играем повече с топката. Причината, че загубихме е друга", каза Крушчич.

Източник: Novsport

Последни новини