Митко Илиев: Бяхме на минути от сензацията, можем само да се гордеем

Митко Илиев: Бяхме на минути от сензацията, можем само да се гордеем

Novsport

17-09-2020, 21:45

„Реално бяхме на 15 минути и няколко мига концентрация от това да отстраним Тотнъм.“

Това заяви капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев след драматичната загуба от „шпорите“ с 1:2 на „Лаута“ в мач от втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа.

„Със смесени чувства съм след този двубой. Изключително съм горд от начина, по който се противопоставихме на Тотнъм. От друга страна, много дълго време ще ни боли, защото бяхме на 15 минути от исторически успех! Такива мачове само могат да ни помогнат, за да се развиваме като отбор. Бяхме на броени минути да направим половин Пловдив щастлив“, каза Митко Илиев.

„Тотнъм имат футболисти, които са на много-много високо ниво. Хари Кейн е един от най-добрите нападатели в света. Сон ми направи много силно впечатление. Със сигурност са много по-атлетични и бързи. Мачът се разви по нашия план. Планът ни се изпълни. Вкарахме в точния момент. Можехме да вкараме и втори гол, но техният вратар направи много добро спасяване малко, след като поведохме. Можем само да се гордеем. Бяхме на минути от сензацията. Тази вечер ще се помни дълго, макар и с горчив вкус“, допълни той.

Източник: Novsport

Последни новини