Михтарски: Няма напрежение, настроението е добро, въпреки загубата от Левски

Михтарски: Няма напрежение, настроението е добро, въпреки загубата от Левски

Topsport.bg

11-04-2022, 12:39

Пирин гостува на Царско село в последен мач от редовния сезон е Първа лига.

Треньорът в клуба Петър Михтарски сподели очакванията си преди срещата и направи съпоставка между отборите на Пирин, Арда, Локо Сф и ФК ЦСКА 1948.

От четирите отбора два ще играят при тези, които ще се борят за изпадане, а други два ще бъдат в позиция да атакуват седмата позиция, даваща право на бараж за европейските клубни турнири.

"Очаквам да победим Царско село. Те имат добър подход и успяха да спечелят точки от лидерите Лудогорец и ЦСКА. Имаме наблюдения върху играта им. Настроението в съблекалнята е добро, въпреки загубата от Левски в последната среща.

Момчетата трябва да са концентрирани и да се раздадат в мача с Царско село. Ние сме по-добрият отбор и трябва да го покажем", започна Михтарски пред "Мач Телеграф".

"Дай Боже, да успеем да демонстрираме пиринския дух и да стигнем до трите точки в двубоя. В редиците на отбора няма напрежение, готвим се за предстоящия мач. Новите попълнения Вячеслав Велев и Максим Ковальов тренират с отбора повече от 20 дни. Нямат проблеми и са здрави. За щастие всички са здрави и единственият, който отсъства, е Светослав Дяков заради натрупани картони.

Ще липсва, защото е опитен футболист, но има други момчета, които трябва да се доказват и ще получат шанс. Скоро мисля, че новите попълнения ще бъдат картотекирани. Не мисля, че ще имат проблеми. Всички отбори, които се борят за място между седмото и десетото, имат потенциал, но в крайна сметка ще останат само тези, които победят", заяви Михтарски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини