Мишо Вълчев: Не знам дали Левски ще има треньор, ако загуби от ЦСКА

Мишо Вълчев: Не знам дали Левски ще има треньор, ако загуби от ЦСКА

Novsport

14-12-2020, 11:54

Легендата на Левски - Мишо Вълчев е изключително притеснен относно предстоящото дерби срещу ЦСКА. Славният нападател на "сините" не вижда никакво подобрение в играча под ръководството на новия треньор Славиша Стоянович. Пред Мач Телеграф той заяви, че защитата на Левски е най-слабата в историята на клуба.

"Играта не върви. Имахме едно добро първо полувреме срещу Локомотив Пловдив, а след това нещата малко се раздвижиха с влизането на Станислав Иванов и Паулиньо. Но не бяхме добре срещу Арда - тим, който пресира високо. Два-три паса нямахме поредни. Левски губеше и първите, и вторите топки. Не са добре нещата. За защитата няма какво да говорим. Едва ли има по-слаба в историята на клуба. Грешките, които се правят там, са абсолютно детински. Допускат съперниците да центрират, а след това редовно оставят човек зад гърба си. Нямат и синхрон. Все едно не са и на точните позиции.

Промяна в играта не виждам. Единствено е променена схемата, но от това не произтече нищо. Не знам и дали Левски ще има треньор, ако загуби от ЦСКА в петък. Не съм сигурен дали Славиша Стоянович ще остане. Досега нищо от работата му не се вижда. Срещу Царско село, хайде, бяха с 10, а после и с 9 души. Нормално беше да се бранят. И в този мач се видя, че Левски трудно създава положения и гради атаки. Пак нямаше два-три последователни паса. Не говорим за такива напред, защото явно са сложни, а по широчина. Да се обърне фронта.

Би трябвало да има и лидери, които да поведат останалите. Например - Робърта. Все пак той е централният нападател. Да дърпа отбора. Но той има два гола, от които един е от дузпа. С тази роля можеше да бъде и Паулиньо, но се губи на моменти. Не знам какво ще се промени в тези дни, които остават до мача с ЦСКА. Според мен ще бъде трудно. Да, вкарваме голове, но като цяло не създаваме положения. Би трябвало като левскар да съм оптимист. Но там ще ни трябва страхотен шанс.

Все пак Левски може да измъкне нещо от този мач, но не трябва да се допускат грешки, а не знам как ще стане. Освен това отборът трябва да вкара всичките си положения, които създава. Ако са три - три гола. И да се затвори и да се брани. Много важно е кой ще вкара първи гол в петък. Ако е Левски - добре. Това може само да им помогне, защото съперникът ще се хвърли напред", пожела си още бившият нападател на "сините". 

Източник: Novsport

Последни новини