Моралес: Играчите трябва да си направят индивидуални анализи

Моралес: Играчите трябва да си направят индивидуални анализи

Topsport.bg

08-05-2023, 22:56

Треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес коментира разгромната загуба с 1:5 като гост на ЦСКА от 30-ия кръг на efbet Лига.

"Един мач, за който се бяхме подготвили да играем на добър терен с добър отбор. Имаше напрежение, което доведе до индивидуални грешки. Дузпа, лошо позициониране, статично положение и два гола на контраатаки. Играчите трябва да си направят индивидуални анализи", започна бразилецът.

"Допуснахме повече грешки от съперника. Истинските мачове за нас започват от събота. Слабост някой път е слаба концентрация. Един голям отбор иска да натиска в първите 15-20 минути. Трябва да задържим напрежението. И първото, и второто полувреме е така. Когато трябва да гониш резултат срещу такъв отбор е трудно. Сменяме тази страница, извиняваме се на феновете", продължи той.

"Добра позиция е, когато Ботев Враца има над 33, 34 точки и математически сме се спасили. Следващият мач е със Спартак Варна в събота. Всички трябва да знаят, че това е мач, в който трябва да се гони себераздаване и три точки. Надявам се да сме по-концентрирани от мача с ЦСКА", завърши Даниел Моралес.

Източник: Topsport.bg

Последни новини