Моралес: Седнахме да пием едно кафе, питахме ме защо сме допуснали толкова голове срещу Лудогорец

Моралес: Седнахме да пием едно кафе, питахме ме защо сме допуснали толкова голове срещу Лудогорец

Topsport.bg

13-04-2023, 19:54

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес разкри, че не е подавал оставка след разгрома от от Лудогорец. Той допълни, че е говорил с ръководството на клуба и е получил подкрепата му. Моралес похвали футболистите си за мача с Хебър и сподели по какво трябва да работят занапред.

"Мога да ви кажа, че се получи един не толкова силен мач за нас. Когато създаваш положения, означава, че има нещо добро. Когато обаче не може да финишираш - това е слабост. Последната седмица обърнахме внимание на завършващия удар.

Една ситуация се решава за 0 секунди и ако не си подготвен преди нея - става лошо. От доста положения не успяхме да вкараме, надявам се скоро да сме по-добре в тази фаза", сподели наставникът на Ботев след нулевото равенство.

"Мисля, че имаше някои неща отдясно, където Мирослав пробива три пъти имаше и хубави центрирания. Животът е такъв, че идва следващия мач. Този не се забравя, но се правят анализи, за да видим къде сме бил и слаби или силни", допълни той.

"Четири статични положения, два гола от контраатака, реално имаше две стиуации, в които Лудогорец ги изигра по перфектен начин. Аз нямам проблем да загуба, но как. Това са наши грешки. Разбира се, че беше много тежка седмица. Началото на този мач също беше трудно. Това не бе най-добрият мач на Ботев Враца. Аз не мога да говоря против футболистите, защото те дадоха всичко на терена. Те имат характер и защитават добре емблемата на клуба", коментира Моралес.

"Аз имах един разговор с шефовете. Имах някаква идея, но реално не съм подал оставка. Бях много разочарован, защото когато грешиш толкова и ти вкарат осем гола. Това ме е срам. Аз бях много притеснен. Ако причината е в мен, веднага щях да напусна клуба, но така се разбрахме и продължаваме да работим заедно", разкри треньорът.

"Седнахме да пием едно кафе, питахме ме защо сме допуснали толкова голове и аз обясних. Те затвориха темата и ми казаха, че аз продължавам като треньор на Ботев Враца. Аз съм благороден на ръководството, защото ми имат доверие. Важно е какво ние вътре, треньорите, футболистите и клуба мислим. Много е лесно да се вика по Моралес или бате Любо, някой който разбира повече от мен да заповяда в офиса ми", завърши Даниел Моралес.

Източник: Topsport.bg

Последни новини