Моралес: След такива мачове виждаме кой е мъж и кой трябва да порасне още

Моралес: След такива мачове виждаме кой е мъж и кой трябва да порасне още

Topsport.bg

12-09-2021, 21:03

Треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес говори след разгромната загуба с 1:5 като гост на ФК ЦСКА 1948. Специалистът призна, че противникът е бил по-подготвен от неговия тим.

Ето какво сподели Моралес след мача:

"Винаги казвам, че е важно не как започваме, а как завършваме мача. Успяхме да вкараме хубав гол, но ни върнаха бързо попадението. Ако бяхме задържали повече аванса си, напрежението щеше да е у тях. След това за 8-10 минути ни вкараха още два гола. Това е недопустимо дори за отбор, който надгражда като нас.

Противниците бяха по-подготвени от нас, но като цяло отборът на ФК ЦСКА 1948 игра по-добре от нас. Имаха повече ситуации от нас, може би и по-мотивирани от нас. Това приемам като моя грешка, знам, че е трудно след 5:1 да кажа, че съм доволен, но знам, че надграждаме. След такива мачове виждаме кой е мъж и кой трябва да порасне още.

Тези момчета, ако искат да се доказват, трябва да го правят всеки мач. Футболът се доказва постоянно. Трябва всеки мач да се раздават максимално, само така ще се надграждат. Това е един шамар, който боли, но трябва да видим къде са ни грешките. Ще видим кой може да става. Вярвам на тези момчета още повече. Тези момчета не успяха да се противопоставят на противника", заяви Моралес.

Източник: Topsport.bg

Последни новини