Моралес: Тези млади момчета ме правят много щастлив

Моралес: Тези млади момчета ме правят много щастлив

Topsport.bg

06-08-2021, 21:02

Наставникът на Ботев (Враца) - Даниел Моралес, даде мнението си след победата над Царско село в efbet Лига, която изстреля момчетата на бразилеца начело в елита.

"Благодарен съм на футболистите, които се доказват и раздават. Млади момчета са, където и да отидем, имат такова отношение към мача, че ме правят щастлив. Един щастлив треньор. Труден мач, Царско село играе добър футбол, успяхме да коригираме някои неща за второто полувреме и успяхме да вкараме втория гол. Можехме и трети да вкараме, но казах, че беше заплетен мач.

Имахме предимство след първия гол, след това инициативата премина в Царско село, те имат опитни футболисти, отстъпихме малко, но на почивката внесохме корекции, момчетата изиграха един добър мач. Преди разбора винаги казвам нещо различно, днес казах: "мислите за бъдещето, но трябва да работим за настоящето".

Тези хора трябва да се доказват на терена, Ботев дава врата на тези млади момчета, ето я врата. Младоците допуснаха няколко грешки, но това е нормално, стъпил съм с двата крака на земята, знам, че ще е трудно", каза Даниел Моралес.

Източник: Topsport.bg

Последни новини