Мъри: Обидни грешки!

Мъри: Обидни грешки!

Topsport.bg

12-10-2022, 19:30

Левски загуби заради елементарни грешки, които не отговарят на отбор с такива амбиции, заяви треньорът на Левски Станимир Стоилов след поражението с 1:2 срещу Славия.

"Причините за загубата са изцяло в нас и в мен. Не намерихме решение срещу групираната игра на Славия в собствената им половина и на контрите им. Имахме ситуации при 0:0, а в такива мачове те трябва да се използват, иначе става все по-трудно и по-трудно. Не бяхме и добре настроени за този важен мач, което е моя вина", заяви Стоилов.

"Допуснахме леки голове и не си реализирахме положенията. В такива мачове или трябва да вкараш още първото положение, или да не допускаш леки голове. Това бе важен мач и не ми харесаха амбицията и агресията ни. Допуснахме елементарни, обидни грешки за футболисти на Левски.

"Нямаме много време за работа, тъй като играем през три дни. Загубихме двубои в столицата и това не е нормално за отбор с нашите цели. Може би трябва да ги сваля, защото за момента не можем да скочим толкова високо.

"Не сме изиграли чак толкова мачове, за да се оплакваме (от умора). Загубихме заради характера и амбицията, които днес не бяха на ниво", завърши Мъри.

Източник: Topsport.bg

Последни новини