Мъри с куп промени за Септември (Симитли)

Мъри с куп промени за Септември (Симитли)

Topsport.bg

25-10-2021, 08:12

Левски ще трябва да посрещне Септември (Симитли) в турнира за Купата на България утре със състав, подобен на този, който извади и при победата над Марек в Дупница на старта на надпреварата, пише "Мач Телеграф". Този път доста от промените, които треньорът Станимир Стоилов ще направи, са наложителни.

Най-вече заради умората, която се натрупа в доста от титулярите след двете победи над Локомотив (София) и Пирин (Благоевград). Друг проблем са и картоните. Ради Цонев е наказан, а брат му Боби виси. При нова санкция той ще пропусне гостуването на Черно море, където тимът ще трябва да затвърди надигането си.

Почти сигурно е, че на вратата срещу Септември ще започне Пламен Андреев, който пази и на "Бончук", а в защита покрай новата централна двойка Зайков - Кордоба ще действат Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев.

В игра ще се завърне и Андриан Краев, който изтърпя наказание за натрупани картони срещу Пирин, но вече може да се завърне сред титулярите.

Както е известно, на "Герена" вече обявиха, че цел №1 за този сезон е спечелване именно на Купата. Това не се е случвало откакто Станимир Стоилов напусна "Герена" през 2008 година. Той донесе последния такъв трофей с победа над Литекс с 1:0 в Стара Загора през 2007 година.

Източник: Topsport.bg

Последни новини