НА ЖИВО: Арда - Етър (СЪСТАВИТЕ)

НА ЖИВО: Арда - Етър (СЪСТАВИТЕ)

Novsport

20-04-2021, 17:00

Арда приема Етър в среща от 25-ия кръг на efbet Лига. Kърджалийци продължават да играят успешно на два фронта. При победа поне временно ще изместят ЦСКА от третото място в класирането.

Арда изостава само на две точки от "червените", срещу които ще спорят във финала за Купата на България на 19 май. Етър също има нужда от точки. Под ръководството на Александър Томаш "виолетовите" рядко губят и вече не са последни, но в предишния кръг не можаха да надвият друг от тимовете на дъното - Ботев (Враца). 

Възстановеният от контузия бразилски нападател Жуниньо попадна в групата на Арда, но няма да е титуляр. В предни позиции ще започне намиращият се в отлична форма Тонислав Йорданов. На пейката ще е и Милен Стоев, а Деян Лозев и Никола Таравел са наказани. В центъра на защитата ще действат Алекс Петков и Пламен Крумов, а крайни бранители ще са Милен Желев и Александър Георгиев. 

За гостите до последно под въпрос ще са Христофор Хубчев и Божидар Кацаров. Твърдо аут за мача са Венелин Филипов и Яни Пехливанов. "Болярите" се надяват Преслав Боруков отново да демонстрира головия си нюх, а защитата да продължи да играе стабилно. В последните си 7 мача в първенството отборът е допуснал във вратата си само 4 гола. 

Формата на Арда: Общо 6 победи, 2 равенства и 2 загуби в последните 10 изиграни футболни срещи. От тях 3 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните 5 домакинства.

Формата на Етър: Общо 3 победи, 4 равенства и 3 загуби в последните 10 изиграни футболни срещи. От тях 1 победа, 1 равенство и 2 загуби в последните 4 гостувания.

Стартови състави:

Арда: Иван Караджов, Милен Стоев, Алекс Петков, Пламен Крумов, Александър Георгиев, Емил Мартинов, Румен Руменов, Милен Желев, Лъчезар Котев, Иван Тилев, Тонислав Йорданов

Етър: Христо Иванов, Здравко Илиев, Пламен Крачунов, Мариян Иванов, Христофор Хубчев, Божидар Кацаров, Симеон Мечев, Кольо Станев, Ловре Кнежевич, Гаетан Миси Мезу, Преслав Боруков

Източник: Novsport

Последни новини