НА ЖИВО: Ботев Вр - Царско село (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО: Ботев Вр - Царско село (СЪСТАВИ)

Novsport

28-02-2021, 10:45

Неделната програма от 19-ия кръг на efbet Лига започва с двубоя между Ботев (Враца) и Царско село от 12:00 часа.

За домакините това ще е един от мачовете на сезона. След серия от 7 поредни шампионатни загуби тимът на Антони Здравков се смъкна на 12-о място в класирането и опасността от изпадане изглежда все по-реална. Врачани играят привлекателен футбол и в доста от срещите не им достига късмет, но най-важни са точките и днес победата е задължителна.

Царско село също стартира втория полусезон колебливо. Отборът на Любослав Пенев загуби с 1:2 от ЦСКА 1948, а след това изпусна преднина от два гола в домакинството си на Ботев (Пловдив) и трябваше да се примири с равенство 2:2. "Царете" се намират на 9-а позиция с 18 точки и евентуално поражение може да ги остави в непосредствена близост до тимовете на дъното.

За домакините от Враца се завръщат трима футболисти, които не играха в Кърджали. Това са Илия Миланов, Тим и Юлиан Ненов. Аласан НДиайе е наказан за червения картон срещу Арда. 

Изтърпелият наказание Лъчезар Балтанов отново е на линия за Царско село. 

Двата отбора са се срещали общо 4 пъти в елитната дивизия, като имат по две победи. Първите два двубоя бяха спечелени от Царско село с 3:0 и 1:0, а следващите два от Ботев с 3:0 и 2:1. Попаденията за успеха като гост през есенния полусезон отбеляза Даниел Генов.

Съдия на днешния мач ще е Ивелин Занев.

БОТЕВ (ВРАЦА) - ЦАРСКО СЕЛО

БОТЕВ ВР: К. Костов, Зехиров, Керчев, Генов, Бабунски, Миланов, Николов, Атанасов, Генчев, Златински, Ивайлов

ЦАРСКО СЕЛО: Пласид, Кавдански, Марков, Георгиев, Лука, Христов, Балтанов, Андерсон, Даскалов, Костадинов, Бандаловски

Източник: Novsport

Последни новини