НА ЖИВО В NOVSPORT: Арда срещу Славия (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Арда срещу Славия (СЪСТАВИ)

Novsport

21-09-2020, 19:24

Арда приема Славия, днес от 20:30 часа, в последния двубой от шестия кръг на първенството.

Кърджалийци са с 9 точки на шестата позиция, но при успех днес ще изравнят с третия ЦСКА.

"Белите" имат едва една точка от началото на сезона и се намират на предпоследното място, като единствено Етър е с по-лоши показатели.

Титулярният вратар на Славия Антони Стериакис отпадна от групата. Причината е контузия в китката. В негово отсъствие под рамката в Кърджали ще застане ветеранът Георги Петков. През март той навърши 44 години и отдавна счупи всички рекорди за възраст.

Резерва срещу Арда ще е синът на Велислав Вуцов - Светослав. Той дебютира в края на януари по време на подготовката в Турция, в контрола та с руския Оренбург (3:2). Сега обаче от щаба на Славия са решили да се доверят на Петков.

Извън групата остана и Дарко Тасевски, който все още не е готов на сто процента за игра след контузията и последвалата операция.

Националът Спас Делев е готов за игра. Както е известно, нападателят на Арда даде положителна проба за коронавирус и след мачовете на националите с Ейре и Уелс бе поставен под карантина. Преди дни Делев е дал отрицателен резултат и ще може да играе срещу Славия днес.

Аут за двубоя е капитанът Пламен Крумов, който бе изгонен в началото на второто полувреме в последния мач - 0:0 с Ботев във Враца. Белия обяви след ремито тогава, че ще има промени по състава за Славия.

МАЧЪТ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК

АРДА - СЛАВИЯ 0:0

СТАРТОВИ СЪСТАВИ

АРДА: 36. Васил Симеонов, 5. Петко Ганев, 8.  Милен Желев, 9. Спас Делев, 10. Светослав Ковачев, 17. Иван Коконов, 20. Деян Лозев, 24.  Ребин Сулака, 25. Матеус Леони, 27. Емил Мартинов, 33. Иван Тилев

СЛАВИЯ: 1. Георги Петков, 3. Ертан Томбак, 55. Андреа Христов, 17. Радослав Терзиев, 83.  Христо Попадийн, 38. Милен Гамаков, 11.  Радослав Кирилов, 10. Янис Карабельов, 73.  Венцислав Бенгюзов, 20. Филип Кръстев, 9. Калоян Кръстев

Източник: Novsport

Последни новини