НА ЖИВО В NOVSPORT: Всичко или нищо за Левски срещу Локо (Пловдив) (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Всичко или нищо за Левски срещу Локо (Пловдив) (СЪСТАВИ)

Novsport

23-06-2020, 19:18

Тази вечер от 20:30ч. Левски посреща на "Виваком Арена Георги Аспарухов" Локомотив (Пловдив) в мач-реванш от 1/2-финалите в Купата на България. Това определено ще бъде най-важната среща за "сините" от началото на сезона, като надеждите им за трофей през тази година се крепят именно на турнира за купата. 

Преди три дни Левски завърши наравно 3:3 в зрелищно дерби на Националния стадион "Васил Левски", а на 10-ти юни Локо (Пловдив) победи с 2:0 "сините" в първия мач от 1/2-финалите, което доведе и до рокада на треньорския пост и идването на Георги Тодорв за сметка на Петър Хубчев. 

Мачът на "Герена" днес ще е още по-специален за домакините и поради това, че капитанът им Живко Миланов ще изиграе последната среща в професионалната си кариера. Бранителят изненадващо обяви това свое решение в понеделник. 

Гостите от Пловдив не влизат в мача в отлично настроение, след като допуснаха загуба от Славия в първия си плейофен мач и допуснаха ЦСКА да излезе пред тях на второто място в класирането на efbet Лига. Днес обаче момчетата на Бруно Акрапович ще имат важната задача да довършат започнатото на "Лаута" и да се класират на втори пореден финал и да продължат акцията си по защита на трофея от миналия сезон. 

Срещата на "Герена" можете да наблюдавате на живо тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

ОЩЕ ЛИНКОВЕ ТУК

Всичко най-интересно ще бъде проследено за Вас от novsport.com чрез чат-описание на мача!

Левски - Локомотив (Пд) 

Стартови състави:

Левски: Георгиев, Горанов, Ейолфсон, Паулиньо, Славчев, Мазурек, Каргас, Миланов, Тиам, Спиерингс, Иванов

Локомотив (Пд): Луков, Алмейда, Масоеро, Петрович, Витанов, Умарбаев, Карагерен, Томашевич, Салинас, Илиев, Аралица

Източник: Novsport

Последни новини