НА ЖИВО В NOVSPORT: Дунав срещу шампиона Лудогорец (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Дунав срещу шампиона Лудогорец (СЪСТАВИ)

Novsport

29-09-2019, 17:55

Дунав приема Лудогорец в двубой шампионата. Мачът на стадиона в Русе започва в 18,00 часа.

"Орлите" трябва да си връщат първото място, след като вчера бяха изместени от Левски. Селекцията на Станислав Генчев обаче ще трябва да има едно наум, тъй като в четвъртък им предстои и тежка битка в Лига Европа срещу Ференцварош.

От другата страна новините за неясното бъдеще на клуба не влияят добре на русенци, които през седмица отпаднаха безславно и от турнира за Купата на България.

Треньорът Людмил Киров няма проблеми с наказани и контузени футболисти, като ще разчита на най-доброто. На вратата се завръща Благой Макенджиев, който пропусна срещата с ЦСКА 1948.

Временният треньор на Лудогорец - Станислав Генчев ще продължи да ротира състава, но се очаква на терена в Русе да се появят и част от асовете, за да не губят ритъм преди гостуването в Унгария. Срещата най-вероятно ще пропуснат Антон Недялков и Якуб Шверчок, които лекуваха контузии.

МАЧЪТ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК

СТАРТОВИ СЪСТАВИ

ДУНАВ: 21. Благой Макенджиев, 18. Александър Исаевски, 22. Михаил Милчев, 5. Любен Николов, 29. Росен Колев, 2. Самуел Инкоом, 11. Диян Димов, 7. Ивайло Лазаров, 8. Свилен Щерев, 99. Стефан Христов, 9. Ахмед Ахмедов

ЛУДОГОРЕЦ: 23. Пламен Илиев, 3. Антон  Недялков, 4. Сисиньо, 11. Станислав Манолев, 12. Анисе, 25. Стефан Баджи, 28. Клаудиу Кешеру, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 90.  Рафаел Форстър, 92. Джоди Лукоки

Източник: Novsport

Последни новини