НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски - ЦСКА 0:0

НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски - ЦСКА 0:0

Novsport

15-02-2020, 16:22

Отборите на Левски и ЦСКА излизат в дербито от 21-ия кръг на efbet Лига. „Сини” и „червени” си дават среща на националния стадион „Васил Левски” в 14,45 часа.

Рефер на мача е Георги Кабаков, а негови помощници ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Това ще бъде мач номер 150 за Левски и ЦСКА в шампионата. Тимът от „Герена” има лека преднина в съперничеството в елита, като „сините” са записали 55 победи – една повече от вечния си противник, а равенствата са 41.

Отборът на старши треньора Петър Хубчев влиза в двубоя с куп проблеми извън терена. В последните дни бъдещето на клуба от „Георги Аспарухов” бе поставено на карта, след като финансирането на „сините” бе спряно, а собственикът Васил Божков бе арестуван.

Новото попълнение на символичните домакини Стайн Спиерингс остана сред резервите. Атаката на Левски ще бъде водена от Станислав Иванов, въпреки че през седмицата се заговори, че нападателят има здравословни проблеми. На трибуните на стадион „Васил Левски” се очакват мениджъри, които да следят изявите именно на Иванов.

Наставникът на „червените” Милош Крушчич, за когото мнозина вярват, че този мач може да реши бъдещето му на „Българска армия”, не може да разчита на централния си бранител Раул Албентоса, който е с травма. Тиаго също ще остане извън сметките заради здравословни проблеми.

Novsport.com ще проследи всичко най-интересно от дербито посредством чат, а на живо срещата може да гледате ТУК

СЪСТАВИ:

Левски: 1.Миятович, 4. Горанов, 5. Ейолфсон, 7. Паулиньо, 10. Мазурек, 14. Нашименто, 20 Миланов (к), 22. Рейш;, 23. Тиам, 70. Райнов, 99. Иванов

ЦСКА: 13. Бусато, 6. Пинто, 10. Евандро, 11. Занев (к), 15. Малинов, 16. Бикел, 18. Мазику, 21. Джеси, 22. Соу, 24. Белтраме, 26. Антов

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Левски - ЦСКА 0:0

75 Шок за Левски! Нуно Рейш получава втори жълт картон за грубо влизане в краката на Вив Соломон-Отабор и Левски остава с 10 човека!

70 Вив Соломон-Отабор заменя Едвин Джеси.

69 Нов сблъсък на Евандро с футболист на Левски, този път с Хали Тиам.

66 Спасяване на Буасто след много добро изпълнение на фаул от страна на Живко Миланов.

59 Удар на Паулиньо от линията на наказателното поле, след рикошет домакините получиха корнер.

57 Станислав Костов заменя Мазурек.

56 Мощен шут от около 30 метра на Тиам, Бусато не се намеси по най-добрия начин и извади в корнер.

51 Нова възможност за ЦСКА. Пинто центрира отляво, Али Соу отправи мощен шут, но бранител на Левски застана на пътя на топката.

49 Брадли Мазику прати в наказателното поле, отбраната на Левски не се справи добре, Белтраме овладя и пробва техничн удар, но Миятович успя да отклони с една ръка!

47 Евандро хвана неподготвен Миятович, бразилецът пробва далечен техничен удар, но късметът покри "армейците", след като топката се отклони в левия страничен стълб!

46 Начало на второто полувреме.

45+3 Край на първата част.

45 Три минути добавено време.

43 Пропуск на Паулиньо! Бразилецът преодоля Бикел, Антов скочи с шпагат, а футболистът на "сините" стреля неточно над вратата с левия крак.

42 Шут на Белтраме от дъгата на пеналта, също неточен.

41 Удар на Антов от дистанция, но прекалено силно и над вратата.

40 Жълт картон за Нуно Рейш.

35 Пас за Али Соу, Миятович излезе да улови, но изпусна топката. Али Соу прати в мрежата, но има вдигнат флаг за засада.

33 Али Соу е в наказателното поле, опита да финтира Ейолфсон, но бранителят на домакините игра стабилно и отне топката от нападателя.

31 Жълт картон и за Паулиньо

27 Симеон Славчев направи добро двойно с Живко Миланов, след което би над вратата на гостите.

25 Жълт картон и за Антов, а Добри Митов от щаба на ЦСКА получава червен картон за протест.

21 Пряк свободен удар за Левски. След центрирането в наказателното поле на ЦСКА на Нашименто, Антов съумя да се справи някак си.

18 Жълт картон за Малинов.

13 Пас на Джеси отдясно, Белтраме остана под топката, а капитанът на Левски чисти в корнер.

9 Мартин Райнов е заменен, на негово място влиза Симеон Славчев, който дебютира днес.

8 Сблъсък между Евандро и Мартин Райнов. Футболистът на Левски ще трябва да бъде заменен, Симеон Славчев загрява край страничната линия.

6 Шанс за ЦСКА ! Евандро получи в наказателното поле, но ударът му бе неточен, а и имаше контакт с Живко Миланов и "армейците" спечелиха само корнер.

5 Левски стигна до втори корнер, при центрирането Ейолфсон опита удар с глава от трудна позиция и прати над напречната греда.

4 Пас за Райнов отдясно, но опитът му за центриране е блокиран и топката излиза в корнер.

1 Начало на двубоя!

Източник: Novsport

Последни новини