НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски срещу Ботев Вр, Божинов е резерва (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски срещу Ботев Вр, Божинов е резерва (СЪСТАВИ)

Novsport

28-09-2019, 18:50

Левски посреща Ботев Враца в среща от 11-ия кръг на efbet лига. Срещата на ст."Георги Аспарухов" започва в 20,00 часа.

Двубоят е изключително важен за "сините". Те се нуждаят от три точки, за да продължат да дишат във врата на Лудогорец, който е начело с точка аванс. Следващата седмица двата отбора ще се сблъскат в Разград и столичани нямат право на грешна стъпка преди това. 

През миналия сезон Левски си изпати сериозно от врачани - 1:3 на „Герена". И точно този мач ги върна в реалността и им показа, че нямат сили да се борят за титла. Сега те са амбицирани да не допуснат подобно нещо.

Треньорът на Левски Петър Хубчев няма сериозни проблеми около окомплектоването на единайсеторката. 

В последните три мача Ботев Враца не е стигал до успеха. Затова момчетата на Сашо Ангелов ще са амбицирани да се докажат срещу Левски. В предни позиции този път те ще имат жокер. Напълно готов за мача е Валери Божинов. 

В защитата на гостите най-вероятно ще липсва бившият футболист на ЦСКА Апостол Попов. Опитният играч се контузи по време на домакинството на Дунав (0:0). От Ботев заявиха, че очакват с нетърпение сблъсъка на „Герена" и призоваха феновете си за подкрепа. 

МАЧЪТ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК

СТАРТОВИ СЪСТАВИ

ЛЕВСКИ: 1. Милан Миятович, 20. Живко Миланов, 19. Йоанис Каргас, 5. Холмар Ейолфсон, 4. Иван Горанов, 70. Мартин Райнов, 23. Хали Тиам, 7. Паулиньо, 99. Станислав Иванов, 14. Филипе Нашименто, 17. Найджъл Робърта

БОТЕВ ВР: 33. Красимир Костов, 4. Ангел Лясков, 11. Андреас Васев, 30. Валери Домовчийски, 37. Венцислав Керчев, 7. Георги Вълчев, 6. Даниел Гаджев, 9. Даниел Генов, 19. Ивайло Михайлов, 18. Илия Миланов, 10. Петър Атанасов

Източник: Novsport

Последни новини