НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски търси първата победа за сезона от третия път (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски търси първата победа за сезона от третия път (СЪСТАВИ)

Novsport

23-08-2020, 16:30

Днес от 17:45ч. Левски посреща Царско село на стадион "Георги Аспарухов" в мач от 3-ия кръг на efbet Лига. До момента "сините" са без победа от началото на първенството след загуба от Берое и равен с Арда (Кърджали). 

Момчетата на Георги Тодоров ще се пробват от третия път най-накрая да зарадват привържениците си в тъмните времена, в които се намира клубът.

Аут заради травма е халфът Симеон Славчев, така че в средата на терена ще са Стайн Спиерингс и Юруков. В предни позиции ще бъде заложено на Здравко Димитров, Паулиньо, Станислав Иванов и Найджъл Роберта.

Царско село идва на "Герена", без да познава вкуса на поражението от началото на сезона. На разположение на Любослав Пенев ще бъде и асът Уесли Ната, който изтърпя наказанието си от миналия сезон. Бразилецът ще започне в халфовата линия. Куриозното е, че до дни полузащитникът може да бъде трансфериран в Левски.

Наставникът на гостите ще се изправи срещу Левски за пръв път с Царско село. Днешната среща ще бъде и втора за него в кариерата му на „Герена“ като треньор.

Мачът Левски – Царско село е днес от 17:45 часа, пряко в ефира на Диема спорт, а по традиция Novsport.com ще го проследи на живо чрез своето чат описание. 

Гледайте на живо тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Левски - Царско село 0:0

Стартови състави:

Левски: Михайлов, Атанасов, Димитров, Паулиньо, Стаматов, Даске, Спиерингс, Старокин, Юруков, Иванов, Робърта

Царско село: Пласид, Кавдански, Марков, Георгиев, Ната, Галчев, Васев, Даскалов, Родригез, Сисе, Христов

Източник: Novsport

Последни новини