НА ЖИВО В NOVSPORT: Лудогорец - Интер 0:0

НА ЖИВО В NOVSPORT: Лудогорец - Интер 0:0

Novsport

20-02-2020, 19:55

Лудогорец е домакин на Интер в първи 1/16-финален двубой от Лига Европа.

„Орлите“ изиграха шест контроли преди старта на пролетния дял в родната efbet Лига, в които записаха три загуби, две победи и реми в последния мач срещу Слован Братислава.

На старта след зимната подготовка разградчани показаха, че са готови за днешния мач, след като пометоха с 6:0 Ботев Враца.

Лудогорец води със 7 точки в елита пред втория Левски и уверено крачи към девета поредна титла, докато Интер, който доскоро бе водач в Серия А, вече е трети след загуба с 1:2 от Лацио в последния кръг.

„Нерадзурите“ можеха да свалят Ювентус от върха, но след поражението бяха изместени от втората позиция от „римските орли“.

Добрите вести за българския тим са, че гостите идват без петима от титулярите си заради контузии - вратаярт Самир Ханданович, Алесандро Бастони, Роберто Галярдини, Стефано Сенси и Себастиан Еспозито.

Марсело Брозович и Милан Шкриняр пък получиха почивка от Антонио Конте.

Лудогорец пък няма да може да разчита на звездата си в атака Клаудиу Кешеру, който е контузен и не попадна в групата за днешния мач.

Двубоят Лудогорец - Интер стартира в 19:55 часа и е пряко в ефира на БНТ, а нашите посетители могат го гледат на живо ТУК!

Novsport.com ще проследи най-интересните моменти от двубоя посредством чат!

СЪСТАВИ:

Лудогорец: Пламен Илиев, Антон Недялков, Георги Терзиев, Драгош Григоре, Сисиньо, Анисе Абел, Дяков, Марселиньо, Вандерсон, Густаво Каули, Якуб Швиерчок

Интер: Даниеле Падели, Годин, Алексис Санчес, Весино, Мартинес, Моузес, Ранокия, Валеро, Ериксен, Д`Амброзио, Бираги

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Лудогорец - Интер 0:0

7 Дълъг пас за Швиерчок, но Ранокия успява да го изпревари, след което Падели чисти.

2 Опасност пред вратата на Лудогорец, при центриране отдясно на Моузес отбраната на домакините не реагира бързо, топката попадна в Бираги, който шутира от 10-ина метра, но бранител на "орлите" успя да отклони в корнер.

1 Начало на двубоя!

Източник: Novsport

Последни новини