НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА - Локо Пд 0:0

НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА - Локо Пд 0:0

Novsport

01-07-2020, 19:15

 ЦСКА и Локомотив Пловдив излизат днес от 19:15 часа на Националния стадион „Васил Левски“ във финала за Купата на България. „Смърфовете“ са настоящият носител на трофея, след като в миналогодишното издание на надпреварата се наложиха с 1:0 над сочения за фаворит Ботев Пловдив. ЦСКА пък последно триумфира в турнира през 2016 година, когато тимът бе във „В“ група.

Отборът на Бруно Акрапович започна защитата на титлата с победа над Ботев Гълъбово, след което пловдивчани отстраниха Литекс, ЦСКА 1948 и Левски. ЦСКА пък трябваше да се справи с Локо ГО, Арда, Ботев Враца и Ботев Пловдив.

Днес е исторически мач за двата тима, които за първи път се срещат на финал.

Локомотив Пловдив има превес в преките сблъсъци през сезона, след като „железничарите“ записаха победа на „Лаута“, а на „Армията“ направиха 1:1. Предстои и още един двубой в efbet Лига между отборите, който ще се играе в Пловдив.

В последния си мач преди финала ЦСКА направи 0:0 със Славия, докато Локо Пд допусна разгромна загуба с 1:6 от Лудогорец.

Милош Крушчич няма да може да разчита на Юрич, който е под карантина заради коронавируса, а „смърфовете“ ще бъдат без контузения Малембана.

СЪСТАВИ:

ЦСКА: Бусато, Пинто, Евандро, Занев (к), Малинов, Мазику, Турицов, Тиаго, Али Соу, Греъм Кери, Антов

Локо Пд: Луков, Петрович, Масоеро, Алмейда, Витанов, Умарбаев, Томашевич, Карагарен, Салинас, Илиев (к), Аралица

Срещата, която ще бъде ръководена от Георги Кабаков, ще бъде излъчена в ефира на Нова спорт и Диема спорт. Може също да гледате от посочените по-долу линкове.

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

Novsport.com ще проследи всички най-интересни моменти посредством чат!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЦСКА - Локомотив Пловдив 0:0

3 Корнер в полза на ЦСКА след пробив на Али Соу отдясно.

1 Начало на двубоя!

Източник: Novsport

Последни новини