НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА - Нюрнберг

НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА - Нюрнберг

Novsport

21-01-2020, 16:00

ЦСКА се изправя срещу германския Нюрнберг в първа контрола от лагера в Испания. "Червените" излизат от 17:00 часа срещу елитния си съперник, който в момента се състезава във Втора Бундеслига.

На първия лагер в Турция ЦСКА изигра само една контрола, като победи казахстанския Каспий с 4:0, така че днес ще е второто предизвикателство пред момчетата на Крушчич.

Наставникът на "червените" може да използва всичките си футболисти, които тренират на пълни обороти. Интересен факт около двубоя е и желанието на германския тим да вземе в редиците си Рубен Пинто.

В състава на Нюрнберг личат имената на бившия нападател на Лудогорец Върджил Мисиджан, а освен него в атака се открояват имената на Фрай, както и на халфовете Гайс и Хак. Впечатление прави и новото попълнение в редиците на германския тим в лицето на Константинос Мавропанос, който дойде от английския елитен Арсенал.

Преди 4 дни германците загубиха в контролна среща от хърватския Осиек с 0:2 като днес ще се опитат да се реваншират срещу българския тим. Интересно е да се отбележи, че тимът, който се бори за оцеляването си във второто ниво на немския футбол победи Байерн Мюнхен с 5:2 в контрола играна в началото на годината.

Novsport.com ще следи за промяна в резултата на спаринга, който може да наблюдавате в ефира на Диема спорт.

Източник: Novsport

Последни новини