НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА ще бори черната котка БАТЕ Борисов (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА ще бори черната котка БАТЕ Борисов (СЪСТАВИ)

Novsport

17-09-2020, 18:50

 Тази вечер от 20:00ч. ЦСКА посреща БАТЕ Борисов в домакински мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Родният тим успя да преодолее малтийския ФК Сиренс след много слаб мач и обрат в последния момент. 

Сега на пътя им излиза далеч по-класен съперник, който е известен у нас с това, че винаги отстранява български отбори в европейски сблъсъци.

През 2008 година БАТЕ Борисов отстранява Левски на прага на Шампионската лига, а година по-късно нанася шокираща загуба на Литекс във втория по сила турнир.

Един успех днес също така ще отвори широко вратите пред ЦСКА към участие в плейофите за влизане в групите, тъй като следващият съперник на победителя тази вечер вече е ясен и това е скромен тим от Фарьорските острови.

Наставникът на БАТЕ Кирил Алшевски има сериозни проблеми със състава. В София не пристигнаха двама основни халфове - Станислав Драгун и Игор Стасевич, които са замесени в половината голове на отбора през сезона.

Те отпаднаха след положителни резултати за коронавирус. Под въпрос са Павел Нехайчик и Евгени Яблонски, както и нападателя Максим Скавиш. Те са имали контакт със заразените и затова са били отделени да тренират индивидуално.

Битката на "Българска армия" започва в 20:00ч и можете да я гледате на живо тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

ОЩЕ ЛИНКОВЕ ТУК

Всичко най-интересно от мача ще бъде проследено за Вас и чрез традиционното ни чат-описание!

ЦСКА - БАТЕ 0:0

Стартови състави:

ЦСКА: Бусато, Антов, Гълъбов, Матей, Мазику, Юга, Жеферсон, Енрике, Сумаре, Йомов, Соу

БАТЕ Борисов: Шербицки, Филипович, Филипович, Филипенко, Настич, Яблонски, Бага, Вилумсон, Милич, Некайчик, Скавиш

Източник: Novsport

Последни новини