НА ЖИВО В NOVSPORT: Ще успее ли Лудогорец да направи чудото на "Меаца"? (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: Ще успее ли Лудогорец да направи чудото на

Novsport

27-02-2020, 21:00

Тази вечер от 22:00ч. Лудогорец излиза на легендарния "Джузепе Меаца" в Милано с надеждите, че чудеса се случват. Разградчани няма да усетят пълнтата атмосфера на "Скалата на футбола", след като двубоят ще се изиграе пред празни трибуни, заради епидемията от коронавирус в областта Ломардия. 

Първият мач преди седмица завърши 0:2 в полза на гостите от Интер, които въпреки че излязоха с експериментален състав стигнаха до добър резултат далеч от дома. Сега най-вероятно Антонио Конте отново няма да заложи на всички титуляри, имайки предвид, че след няколко дни е дербито на върха в Серия А с Ювентус. 

"Надявам се да се представим още по-добре и защо да не победим. Няма невъзможни неща във футбола. Ако успеем да вкараме ранен гол, напрежението ще бъде при тях. Надявам се да се върнем с положителен резултат", каза вратарят Владислав Стоянов. 

Лудогорец пристигна при засилени предпазни мерки от заразяване с коронавируса, като дори няма да остане в Милано през вечерта, а ще се прибере директно в България след последния съдийски сигнал. 

Срещата в Милано започва в 22:00ч. и можете да я наблюдавате на живо по БНТ 1, както и с линковете по-долу:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Всички най-интересно ще бъде проследено и чрез традиционното ни чат-описание.

Интер - Лудогорец

Стартови състави:

Интер: Падели, Годин, Ранокия, Бираги, Дамброзио, Моузес, Валеро, Барела, Ериксен, Алексис Санчес, Лукаку

Лудогорец: Илиев, Недялков, Сисиньо, Терзиев, Григоре, Дяков, Баджи, Марселиньо, Каули, Вандерсон, Кешеру

Източник: Novsport

Последни новини