НА ЖИВО: Днешните мачове за Купата на България

НА ЖИВО: Днешните мачове за Купата на България

Novsport

22-10-2020, 14:45

 Днес ще се изиграят още четири мача, в които Ботев (Пловдив) гостува на Оборище в Панагюрище, Созопол приема Етър, Ботев (Враца) се изправя срещу Надежда (Доброславци), а Септември (София) гостува на Черноморец (Балчик). Срещите започват в 15:00ч. 

Във вторник стартираха 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Първият двубой бе между един от лидерите на Втора лига Кариана и Царско село. Гостите се класираха за 1/8-финалите след минимална победа с 1:0. Така те се присъединиха към третодивизионния Беласица (Петрич), който прескочи тази фаза на турнира без игра.

В сряда се изиграха пет срещи, като футболният ден започна с гостуване на Левски в Червен бряг на местния Партизан. "Сините" спечелиха с 4:1. Малко по-късно Черно море, Славия и ЦСКА 1948 не допуснаха изненади и спечелиха категорично своите мачове. Монтана се измъкна в гостуването си на Извор с гол в добавеното време на мача. Берое успя да достигне до невероятен обрат срещу Пирин (Благоевград) и се наложи с 4:3 след попадение от дузпа в последните секунди на мача. 

22 октомври, 15:00 часа

Надежда (Доброславци) - Ботев (Враца)

Созопол - Етър

Черноморец (Балчик) - Септември (София)

Оборище - Ботев (Пловдив)

Източник: Novsport

Последни новини