НА ЖИВО: Лудогорец - ЦСКА 1948 (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО: Лудогорец - ЦСКА 1948 (СЪСТАВИ)

Novsport

22-04-2021, 17:50

 Шампионът Лудогорец приема ЦСКА 1948 в последен мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Срещата е тази вечер от 19:00 часа на стадион „Хювефарма Арена”.

Лудогорец е убедителен лидер в подреждането с актив от 58 точки. Вчера вторият в подреждането Локомотив Пловдив скъси дистанцията от „зелените” на шест точки след успеха си с 1:0 над Левски. В същото време ЦСКА 1948 е на шеста позиция на точка зад петия Берое. 

В миналия кръг Лудогорец записа солидна победа с 3:0 над Левски в София, а добрите новини за Валдас Дамбраускакс преди мача днес са, че в лагера на „орлите” вече се завърнаха Алекс Сантана и Драгош  Григоре. И двамата ще бъдат на разположение на специалиста за срещата в Разград. Самият специалист призова футболистите си за концентрация и да подходят към мача със същата сериозност, с която го направиха и в дербито с Левски преди няколко дни.

Очакванията са днес в титулярния състав да се завърне дългогодишният капитан на тима Светослав Дяков. Абел Анисе и Ихиньо Марин продължават своето възстановяване, но също са близо до завръщане в игра. В същото време в лагера на гостите изразиха надежда, че могат да откраднат точки при визитата си в Разград. Това ще бъде първи сблъсък на новия наставник на „червените” Росен Кирилов срещу шампионите от Разград.

Столичани не могат да разчитат на Серкан Юсеин и Димитър Митков, тъй като те са собственост именно на Лудогорец. Очаква се Галин Иванов да се завърне в групата на ЦСКА 1948, след като пропусна последния мач на своя тим. Венци Василев пък се контузи в миналия кръг.

Лудогорец - ЦСКА 1948 

Лудогорец: Кахлина, Недялков, Сисиньо, Десподов, Вердон, Баджи, Кешеру, Са, Текпетей, Вандерсон, Каули

ЦСКА 1948: Наумов, А. Александров, Петров, Пиргов, Минков, Лясков, Личев, Чочев, Топузов, Бастунов, Русев

Източник: Novsport

Последни новини