НА ЖИВО: Хебър- Локомотив (София), домакините отново повеждат

НА ЖИВО: Хебър- Локомотив (София), домакините отново повеждат

Topsport.bg

07-10-2022, 17:20

Хебър домакинства на Локомотив (София) днес от 17:30 часа на националния стадион "Васил Левски".

Двата отбора влизат в срещата в различни настроения. Пазарджиклии имат 6 загуби и едно равенство в последните си 7 шампионатни мача. В този период тимът на Владимир Манчев не е отбелязал нито един гол.

"Железничарите" пък са отборът в най-добра форма, като са в серия от три поредни победи, включително срещу Левски (3:2) и Лудогорец (1:0). Столичани събраха актив от 21 точки, които отреждат на Станислав Генчев и футболистите му 6-а позиция.

Хебър се надява на добро представяне днес, което да донесе на тима трети успех от началото на сезона и да го измъкне от предпоследното място в класирането.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Добрите новини за Локо (София) са свързани с възстановяването на Давид Малембана, който страдаше от контузия и все още не е взел участие в двубоите през настоящата кампания. Защитникът Каду Рибейро Дурвал пък вече е уреден с картотека и също ще бъде на разположение на Генчев.

Извън сметките на треньора на "червено-черните" остават трайно контузеният Мики Орачев и Антонио Вутов, който получи червен картон срещу Лудогорец преди седмица.

Владимир Манчев няма сериозни кадрови проблеми и ще заложи на оптимален състав в търсене на изход от кризата.

Главен съдия на срещата е Кристиян Колев, с помощници Георги Минев и Георги Стамболджиев. Четвърти арбитър е Мустафа Шефкет, а с ВАР ще се занимават Никола Попов и Николай Чакъров. Делегат на БФС е Георги Лалев, а работата на реферите зорко ще следи Димитър Костов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини