Навръх националния празник: Стартират четвъртфиналите за Купата на България

Навръх националния празник: Стартират четвъртфиналите за Купата на България

Novsport

03-03-2020, 07:47

Навръх националния празник на България започват и четвъртфиналните мачове от турнира за Купата на страната по футбол.

В първия двубой носителят на трофея Локомотив (Пловдив) продължава защитата му срещу лидера във Втора лига ЦСКА 1948.

Срещата на „Лаута“ е с начален час 15:00, докато в 18:00 часа Ботев (Враца) гостува на елитния ЦСКА в София.

Преди това обаче пловдивският Локомотив ще опита да се реваншира пред феновете си за загубената през уикенда визита на Берое в Стара Загора за първенство с 0:2.

Наставникът на „смърфовете“ Бруно Акрапович ще може да избира измежду най-доброто, с което разполага, докато неговият колега Йордан Юруков не може да разчита на наказаните Сашо Александров и Денислав Александров.

Отборът на ЦСКА 1948 година записа три поредни победи във Втора лига след подновяването на първенството. "Червените" разгромиха Спартак Плевен със 7:1, спечелиха с 1:0 гостуването си на Спартак Варна и победиха в последния кръг Монтана с 2:0.

Домакините от Локомотив пък все още не са се изправяли срещу отбор от efbet Лига в тазгодишното издание на турнира за Купата на България. До момента те елиминираха третодивизионния Балкан (Ботевград) и Литекс от Втора лига.

В другият днешен двубой от ¼-финалите пък ЦСКА приема в София състава на Ботев (Враца).

„Червените“ поканиха феновете си на „Армията“ със съобщение в клубния сайт и обявиха, че кампанията "С деца на мач" продължава.

Всички армейци до 14-годишна възраст ще могат да влизат в сектор "А" безплатно, като трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който ще бъде допускан на стадиона с билет, изработен специално за участниците в кампанията.

Билетът е за сектор "А", но със стойността на билет за сектор "В" - 8 лева. Можете да си закупите пропуск от касата до входа на "Спортна София", посочват от ЦСКА.

След закупуването на билетите се събираме пред Топката в 17:30 часа, а влизането на стадиона става групово през специално обособен вход за участниците в кампанията, допълват „червените“.

Ето и програмата за ¼-финалите на турнира за Купата на България:

Днес:

15:00 часа Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 1948 (София)  Диема спорт

18:00 часа ЦСКА (София) - Ботев (Враца) Диема спорт

Сряда, 4 март, 18:00 часа, Ботев (Гълъбово) - Ботев (Пловдив) Диема спорт

Четвъртък, 5 март, 19:00 часа, Левски (София) - Лудогорец Диема спорт

Източник: Novsport

Последни новини