Нанков: В ЦСКА винаги се говори за титла, който не може да носи тази отговорност, значи не е за тук

Нанков: В ЦСКА винаги се говори за титла, който не може да носи тази отговорност, значи не е за тук

Topsport.bg

13-02-2022, 19:37

Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков коментира равенството 1:1 с Локомотив (София). Специалистът не скри, че амбицията за титлата, няма как да тежат на "червените".

"Загубени две точки, не се получи нищо днес. Изключително слабо се представихме, проспано първо полувреме, опитахме се да реагираме след почивката, но не се получи. Нервите у футболистите дойдоха от това, че не се получаваха нещата. Нищо не се получи от това, което бяхме планирали. Накрая положението на Бисмарк го видяхте, това говори красноречиво за напрежението. Можехме да победим, но можехме и да загубим мача. За Славия трябва да променим на 100% всичко, трябва ни агресивност и да се върнем на верния път.

В ЦСКА винаги трябва да говорим за титла, няма как да говорим за друго. Нищо не е свършило. Който не може да носи отговорност и не говори за титла, значи не е за ЦСКА. Не виждам как може в ЦСКА да не се говори за титла. Фалстарт е, трябва да си го признаем. Четири точки не са малко, но не са и много. Всичко може да се случи. Надявам се да излезем от този срив в първия мач и да върнем доброто настроение у футболистите", заяви Нанков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини