Напрежението в Левски продължава, Ивков показа офертите за 6 милиона

Напрежението в Левски продължава, Ивков показа офертите за 6 милиона

Topsport.bg

13-03-2023, 17:55

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде специален брифинг без камери и микрофони, на който сподели повече подробности около офертите за Хосе Кордоба и Андриан Краев. Подробности от срещата разказват колегите от "Тема Спорт".

Изпълнителният директор на Левски показа, че е имало оферта за Хосе Кордоба от Брьондби за 1,8 милиона евро и втора такава за 2 милиона. За Андриан Краев е имало оферта от унгарския Фехервар за 600 000 евро, която е можело да стигне до 750 000.

От руския клуб Сочи са предложили 2 милиона и половина за Кордоба, но българска банка, е посъветвала ръководителите на Левски, че не е много добре да се прави бизнес с руския клуб. Имало е вариант парите да се платят на Кордоба и той чрез негова сметка да ги прехвърли на клуба.

Ивков разкри, че е преговарял с бившия панамски клуб на Кордоба, тъй като му се дължи 25% от бъдещ трансфер на защитника и те са били склонни да намалят процента.

Изпълнителният директор на "сините" сподели също, че е бил в Дубай, за да се срещне с бившия собственик Васил Божков, който му е казал да не се притеснява, че знае къде да го намери, а задълженията могат да се разсрочат.

Ивков сподели още, че дните му в Левски може би са преброени и каза, че от доста време не общуват с мажоритарния собственик Наско Сираков.  Той пак повтори, че след реванша с ПАОК комуникацията им се е нарушила.

Източник: Topsport.bg

Последни новини