Наско Сираков: Счупихме един 13-годишен карък

Наско Сираков: Счупихме един 13-годишен карък

Topsport.bg

15-05-2022, 20:12

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков заяви пред колегите от "dsport", че "сините" напълно са заслужили Купата на България.

"Счупихме един 13-годишен карък, но с оглед показаното на терена, заслужена купа. След 15-ата минута надиграхме ЦСКА и закономерно спечелихме.

Не се притеснявах. Имаме трима вратари и всеки може да пази", каза той относно факта, че младият Пламен Андреев пази на вратата.

Ние можеше да поведем още първото полувреме, изпуснахме доста положения, не допуснахме опасности пред нашата врата. Не успяхме да вкараме втори гол, но 1:0 стига.

Никаква тежест няма да има върху мен. С Мъри работим отлично и каквото преценим, това ще вземем. Знаем, че ни трябват нови попълнения и сме ги намерили.

Категорично няма да се отпускаме, ще направим всичко възможно да играем по най-добрия начин и да ги спечелим. Левски в момента е трети, но спечели Купата. Ние бяхме на дъното, аз преди 20 дни, след мача с Лудогорец казах, че Левски се завърна и това е истината".

Аз не съм бил нервен сега преди мача. Иначе нервност и напрежение в Левски винаги има. Ако не си свикнал напрежение в Левски, няма да успееш. Купон ще има след мача с Лудогорец.

При всички положения, на 24 май хората ще чогат да се снимат с Купата, но тя ще бъде представена и на последното домакинство с Лудогорец. Не трябва да слагаме каруцата пред коня. Този отбор е в началото на пътя си, има много да извърви", каза Сираков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини