Националите започнаха да се събират преди квалификациите

Националите започнаха да се събират преди квалификациите

Topsport.bg

29-08-2021, 18:14

Националният селекционер Ясен Петров започна да събира футболистите, на които ще разчита за световните квалификации с Италия и Литва, а също така и за контролата с Грузия на 8-и септември.

Днес в базата в "Бояна" дойдоха 15 футболисти, които вече са изиграли мачовете през уикенда или пък нямат такива. В групата е и Илиан Илиев-младши, който получи травма в последната седмица в кипърския си отбор Аполон (Лимасол), но е в София, за да бъде прегледан от лекаря на тима д-р Бисер Бочев.

Тренировката днес след обяд имаше по-скоро тонизиращ и разпускащ характер, като голяма част от играчите направиха възстановяване, мускулни масажи и стабилизация. По-късно днес, както и утре до обяд трябва да пристигнат и останалите играчи.

Днес в "Бояна" пристигнаха вратарите Даниел Наумов и Николай Михайлов, капитанът Георги Костадинов, Спас Делев, Атанас Илиев, Ивайло Чочев, Илиан Илиев-младши, Тодор Неделев, Петко Христов, Калоян Кръстев, Радослав Кирилов, Андреа Христов, както и съотборниците в пловдивския Локомотив Димитър Илиев, Бирсент Карагарен и Петър Витанов.

Отборът пътува на 1-и септември за Италия, където ще излезе срещу актуалния европейски шампион. На 5-и другия месец сме домакини на Литва, а на 8-и имаме контрола с Грузия, отново в София.

Източник: Topsport.bg

Последни новини