Националите ли играят в Гърция, че Касабов е там?

Националите ли играят в Гърция, че Касабов е там?

Topsport.bg

02-08-2021, 22:30

Изпълняващият длъжността президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов пътува с... Лудогорец за Атина. Специален гост на разградчани, освен ако случайно не се е командировал от БФС по някакви дела.

Касабов имал сериозни познанства в гръцкия гранд. Това била една от причините да присъства на мача с Олимпиакос утре. Спортен директор на "червено-белите" е бившият френски национал Кристиан Карембьо. Ок, хубаво, че се познават. Ама среща между двамата може да се уреди и без Лудогорец в картинката. Или пак иде реч за "националната кауза"? Националите ли играят, та Касабов е в самолета?

Издребняваме ли? Може и така да е. Но да видим как ще се развие сезонът у нас, как ще се представят реферите и през тази кампания.

Касабов е там, липсват Борислав Михайлов, Румен Радев и лидерите на всяка партия, които се опитват да измъдрят нов кабинет. Остава и те да са с Лудогорец при следващото гостуване в Европа, и всичко ще е идилия в зелено.

Емил Костадинов пък наскоро прие поканата на доскоро новак в елита да гледа техен мач от VIP-ложата. Канят ги хората, какво да правят...

А БФС продължава да не изпраща едно писмо за ЦСКА до УЕФА. Защо? Всеки сам да си отговори...

Такива неща се случват. Докато на "Армията" фенове вдигат скандали и създават напрежение за пустата титла (и не само). Ще бъде спечелена, някой ден. Когато може...

Източник: Topsport.bg

Последни новини