Националът Антов: Искам да спечеля Купа и титла с ЦСКА!

Националът Антов: Искам да спечеля Купа и титла с ЦСКА!

Novsport

19-02-2020, 22:45

Един от най-големите таланти на ЦСКА Валентин Антов заяви, че иска да спечели титла и купа с "червените".

"Минаха няколко дни от дербито, но емоциите си остават. Видяхме нашите грешки, направихме анализ, има върху какво да работим. Не може да няма напрежение преди такъв мач, играем срещу Левски, ние сме ЦСКА. То обаче приключва като започне двубоя", коментира Антов пред "Домът на футбола".

"С всеки мач израствам, уча се от всички треньори, тепърва ще надграждам, за мен е важно да съм на терена, да играя, искам да съм полезен на отбора, всеки треньор ме вижда на определена позиция. Сега съм щастлив, тъй като е много ценно да можеш да играеш на две различни позиции", добави той.

"Опитвам се да съчетавам футбола с ученето, засега се справям и се надявам да продължа така. Не трябва да се пренебрегва образованието, което може да ми помогне и във футбола", продължи Антов. 

"Ние сме ЦСКА играем във всеки мач за победа, ще се борим до край за титлата. В отбора има отлична атмосфера", добави младокът.

"Винаги е голяма чест да получиш повиквателна за националния отбор, ако получа шанс за изява ще дам всичко от себе си да помогна на отбора. Имаме голям шанс за класиране на Евро 2020, всеки един от нас ще даде максимума от себе си", завърши Антов.

Източник: Novsport

Последни новини