Недопустимо е футболистите на ЦСКА да играят по този начин, отсече Белчев

Недопустимо е футболистите на ЦСКА да играят по този начин, отсече Белчев

Novsport

27-08-2020, 22:15

„Може би сами си направихме мача труден.“

Това каза треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след мъчната победа срещу малтийския Сиренс, дошла след гол на Али Соу в 91-ата минута. Благодарение на попадението „червените“ се класираха за втория квалификационен кръг на Лига Европа, но наставникът им изрази недоволство от представянето на „Българска армия“.

„Бяхме ги разузнали добре, но може би имаше и едно подценяване в отбора, въпреки че от неделя говоря как силите в Европа вече са изравнени. За съжаление, недопустимо е по този начин да играят футболистите на ЦСКА“, отсече Белчев.

„Получава се едно напрежение, когато си очаквал да е по-лесно и трябва да се пренастройваш по време на мача. На моменти не заемахме добри позиции, а и допуснахме грешки, които са опасни, но се получиха. Според мен това, че трудно намирахме верния път пред вратата в последните 20 метра, повлия в началните минути, след което действахме припряно. Иначе и трите ни резерви се представиха добре, раздвижиха играта в предни позиции, За всеки един футболист е важно да усеща подкрепата към треньора, аз искам да я дам на всички, не само на Али Соу, защото те всички са добри, просто днес някои нямаха ден“, допълни той и бе запитан дали е възможно ЦСКА да заиграе с двама нападатели.

„Да, има вероятност в следващите мачове, обмисляли сме го този вариант, но нека не избързваме. Подкрепата на нашите фенове ни липсва страшно много, следващият ни европейски мач ще е на 17-и септември, но за него трябва да изглеждаме много по-добре. Това е истината.“

„За Славия трябва да изчистим грешките, от утре започваме да мислим за него.“

Източник: Novsport

Последни новини